Bättregolf.se

Åsögatan 176 STOCKHOLM


19-åringen om varför han inte ringde polisen efter skotten: Rädd för att åka fast för vapenbrott

Den 19-årige mannen menar att han attackerades av 23-åringen och en annan person i garaget i Karlshamn ifjol. När rättegången fortsatte under torsdagen beskrev han det som anledningen till att han tog upp en pistol och sköt 23-åringen, som avled av skottskadorna. När åklagaren Lena-Marie Bergström ifrågasatte varför han inte ringde polisen efter att han attackerats så menade han på att han inte ville riskera att bli anklagad för vapenbrott. ”Jag hade ett vapen på mig och jag ville inte bli anklagad för vapenbrott eller för att jag var där för att lämna narkotika. Han hade ju sin vän där, eller jag vet i alla fall att han var där när de attackerade mig”, säger 19-åringen.

https://api.sr.se/api/rss/channel/105?format=1