Bättregolf.se

Åsögatan 176 STOCKHOLM

”Basses” dramatiska dubbla benbrott: ”Kände direkt att det gick av – värsta smärtan jag varit med om”
I torsdags så gick Krif-hockeys Sebastian ”Basse” Magnusson med runt 440 matcher för laget in på en träning som han gjort så många gånger förr.Den här träningen slutade dock tidigare än beräknat. En situation vid sargen slutade i benbrott på två ställen och nu är säsongen över och framtiden på rinken oviss för Basse.”Jag ramlade över en annan i laget som ramlade över mig. Vi satte oss båda på mitt ben och sen sa det knak. Jag kände direkt att det gick av, och det var nog det värsta jag varit med om i smärta. De tror jag kan börja träna och springa igen i början av sommaren. Men det är verkligen surt för det ju nu på våren man vill vara med och spela”, säger Sebastian ”Basse” Magnusson.

https://api.sr.se/api/rss/channel/105?format=1