Bättregolf.se

Åsögatan 176 STOCKHOLM


Nicklas klämdes under en lastbil – knäckte bäckenet: Jag har klara minnen av olyckan

Färre blekingar skadas allvarligt i trafikolyckor – trots att olyckorna i sig blir fler, det berättar vi på P4 Blekinge idag.Nicklas Nordström i Biskopsmåla minns fortfarande den allvarliga olycka han var med om 1995, när den lastbil han körde välte ner på en åker och knäckte hans bäcken med sin tyngd.”Jag har fortfarande klara minnen av den natten och tiden efteråt. Jag minns när jag låg på sjukhuset i Karlshamn och det stod en lyftkran utanför mitt fönster, jag fick be personalen att flytta mig till ett annat rum för att jag var så rädd att den skulle välta och klämma mig igen”, säger Nicklas Nordström, som idag själv jobbar som lastbilsförare.

https://api.sr.se/api/rss/channel/105?format=1