Bättregolf.se

Åsögatan 176 STOCKHOLM


Så tänker studenten Viggo vid mathandling: Har slutat köpa tonfisk på burk – det har blivit för dyrt

Vi är inne på årets fattigaste månad och så här en vecka före att lönerna börjar trilla in så är det många som har det knapert i plånboken. Studenten Viggo Dahl i Karlskrona har en del tankar på hur man handlar billigt och vi fick ta rygg på honom under en shoppingtur i en matbutik mitt i inne i stan – något som han egentligen försöker undvika. ”Jag bor mitt i stan, men har jag tid och ork tar jag gärna mig ut till någon mer skolskalig lågpriskedja där jag också veckohandlar. Till denna sista veckan innan pengarna kommer ska jag försöka köpa ägg så jag kan göra en del omeletter, men ägg har ju också höjts i pris. Jag brukar också köpa mycket tonfisk på burk förr, men det har jag försökt fasa ut eftersom det blivit dyrare”, säger Viggo Dahl.

https://api.sr.se/api/rss/channel/105?format=1